vždycky se to pokazí, když se těším

Jsem smutná. Nemám s kým jet na MoR. Jasný, už jsem se naučila respektovat to, že tam budou skoro stejné kapely jako když se rozdával ten fialový náramek, který mám zrovna na ruce. Ale výmluva: "Promiň, ale já kromě Lordů neznám žádnou z těch skupin, která tam bude." Jako vážně? A to já si myslela, že nemám přehled.

Fajn, už nejsem TAK MOC smutná. Teď mi pošta dovezla balíček od maminky s Mikulášem. Jsem ráda, že si všichni uvědomují, že jsem dítě. Dostala jsem letos čtyři nadílky. Mám ráda velké rodiny :D A ještě mi přišlo stipendium. Jupííí.

Zpět k mástrům. Chci tam jet. A pojedu tam. Jenže takovou společnost jako letos už neseženu. Někoho kdo by mě věčně hlídal, ale zároveň dělal alibi. Kdo milému z mého čísla psal, že nezlobím, zatímco jsem sama pila flašku odporného jelzina a říkala, že všechny miluju. Chci si zase čistit zuby balenou kojeneckou vodou a zapíjet to zelnou. Chcu chodit v mikině cizího kluka, aby mi bylo teplo a chci se mu vysmívat, proč je mu zima. Chci zase několik nocí nespat a přitom mít pořád plno elánu. Prošlapat si tenisky a chodit bez podrážek v bahně. Každou noc hrát hru plácni krtka pod stanem. Do toho poslouchat ty úžasné kapely, tulit se v davu k cizím klukům, když je bolest zad už nesnesitelná, nechat se vzít na záda... A nepřemýšlet. To hlavně. Chci a chci a chci. A já kurva nemám s kým. Navíc tomu čtrnáctiletému borcovi bude už patnáct. Mhm... - "Vílo, ty seš úchyl! Vzpamatuj se! A uvědom si, že ty seš stará."

Nevím proč milému připadá tak těžké jít tam se mnou. Vím. Zhulil by se, ožral by se, poblil by se. Ale to mi nevadí. Když by tam byl se mnou. Bylo by to asi nejlepší řešení. Navíc on zná všechny ty kapely. Fakt bych mu odpustila, kdyby neznal Desmond. Protože poslouchat, jak mi tady ze srandy pořád zpívá "som na tebe závislý" je něco na mé nervy... :D a co tam vlastně má co dělat taková kapela? WTF???
Nebo tam můžu jet s jeho kamarády. Jenže to bych si to neužila. Nebo můžu napsat bývalému, ať mě tam vezme na brigádu. Jenže to bych si to taky neužila. Ale měla bych za to peníze... To ještě zvážím. Nebo budu doufat, že si M nenajde holku do té doby a pojedu s jeho bandou.

Ta kamarádka mi to teď všechno tak zkomplikovala. Achjo. Vlastně Pindulína mi říkala, že by se mnou chtěla jet. Ale to raději oželím všechno, než tam být s ní. S někým kdo jen na malém víkendovém festu není schopen najít vlastní stan. Za střízliva! V uších se jí houpaly modré náušnice s kytičkami a na krku visel velký přívěšek ve znaku hippies, když všem u stolu říkala, že metal je její život. S černou mikinou Everlast byl tento kontrast velmi směšný.

Nebo se na celé Masters vykašlu a napíšu tomu pánovi, co mě učil tančit valčík, aby mě s sebou vzal na BA. Protože já o prázdninách rozhodně nechci sedět doma na zadku.

Lidi proč mi tak komplikujete život? Se mi neumíte ani trošku přizpůsobit! :D

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu